Post by marbecigigist on Feb 12, 2022 0:28:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Manau, kad tai buvo geras žaidimas. Tačiau yra tam tikrų problemų, todėl manau, kad apžvalgininkai turi tai pamatyti. Ačiū, kad sukūrėte puikų žaidimą😎😎😎
šis žaidimas yra gerai, jame tik daug skelbimų ir jūs turite mokėti už viską, ko reikia, kad tai ištaisytumėte.!!!!!!!
Saw Machine.io Аркадни bzjm
Be jokios abejonės, šis žaidimas yra nuostabus. Paprastai aš atsisiunčiau žaidimą ir ištrinu jį tik tą pačią dieną, bet tai buvo nuostabu. Man nepavyko jo iškirpti. Šis žaidimas yra fantastiškas, tačiau šiame žaidime yra tiek daug dalykų, kurie yra užrakinti Štai kodėl aš jį ištryniau, nes nebuvo smagu. Jei ši problema išspręsta, šis žaidimas yra puikus, taip pat nėra tiek daug skelbimų. Atkeliauja tik nuo vieno iki trijų skelbimų, todėl siūlau šį žaidimą. Ačiū.
Gera
Man patinka šis žaidimas, nes 85% daiktų yra užrakinti. Ateikite, vaikinai, ir pabandykite įdiegti „pasidaryk pats“ mados žvaigždę, o dabar daugiau apie kirpyklą ir sukneles. Ačiū
puikus žaidimas patinka!
Man tai patinka, bet jie prašo jūsų atlikti šiuos įsilaužimus su daiktais, kurių negalėsite atrakinti, jei nesumokėsite. Žinau, kad jie nori iš to užsidirbti, bet taip.
Šioje programoje yra labai daug skelbimų. Kai bandote žaisti žaidimą ir pasirodo 30 sekundžių skelbimas, tai labai vargina. Taip pat viskas yra užrakinta, todėl jūs negalite tiesiog pasidaryti mielos aprangos. Dauguma dizainų vis tiek yra negražūs.
Žaidimas yra gražus, bet jie neturi daug marškinėlių ar sijonų, kuriuos būtų galima susiūti
Šis žaidimas įdomus.. Vienintelė bėda ta, kad negali atrakinti nei vieno priedo, nei dizaino ir atrodo, kad jie užrakinti visam laikui.. Net nėra galimybės juos atrakinti. Esu 1 pozicijoje ir vis dar negaliu naudotis ta kirpimo vieta. Turiu pasiūlymą, kad būtų puiku, jei būtų buvę galimybė žaidime užsidirbti ir tuos daiktus atrakinti, tuos pinigus išleisdami. Nes norėdami juos atrakinti, jie prašo tikrų pinigų. Bet apskritai 👍👍
Šis žaidimas yra įdomus, bet problema yra ta, kad negaliu atrakinti jokios suknelės ar kitų dalykų.
Man patinka žaidimas, bet kai tu turi išleisti tikrus pinigus, kad nusipirktum žaidimo daiktus, kurie nervina, linkiu, kad viskas ir visi tavo žaidimai būtų nemokami ir kad mums nereikėtų bent tikrų pinigų, o aš labai atsiprašau, bet šiam žaidimui skyriau tik vieną žvaigždutę
tai puikus žaidimas, bet bjaurus, nes negalite kurti suknelių ir norėčiau, kad galėtumėte žiūrėti skelbimus, kad atrakintumėte tokias funkcijas kaip suknelės ir plaukai
Tai vienas iš tų „Sumokėk mums, kad gautume tai“ tipo žaidimų, ir tai bjauru, nes atrodė tikrai šaunu, bet jūs turite mokėti už plaukų, nagų ir kt. Taigi, jei norite įsigyti tai savo vaikui ar dar ką nors, tiesiog atminkite, kad jie paskatins jus pirkti daiktus.
Man kažkaip patinka šis žaidimas. Bėda tik ta, kad noriu rinktis kitus drabužius. Tai vienintelė mano problema, kitaip tai tikrai geras žaidimas.
Nuobodus žaidimas šis žaidimas neįdomus .Idonui nepatiko šis žaidimas, jis labai nuobodus ir yra daug skelbimų, jis įkeliamas labai lėtai ir sustoja kas 5 minutes ir neprasideda greitai 😏😏😏Nuobodus žaidimas. Aš ištryniau šį žaidimą O DIEVE! Tai labai nuobodu. Manau, kad jie gali sukurti geresnius žaidimus. Tikiuosi!
Tai gražus žaidimas, bet neradau to, ko ieškojau ...... kaip tik vienas dalykas visame žaidime, pavyzdžiui, marškinėliai .. sijonas... Ir suknelę reikia nusipirkti, jei šiek tiek kūno neatsisveikink, todėl turime žaisti tą patį vėl ir vėl....... Nekenčiu, bet nerandu to, ko noriu
DIY Fashion Star - Design Game Role Playing xzf
tai smagu, bet daugumą dalykų, kuriuos turite nusipirkti, o tai tikrai erzina, nes žmonės nori suknelės, bet jums reikia ją nusipirkti!!!!! prašau padaryti daugiau dalykų nemokamai.
taip sunku žaisti žaidimą ir tada bam! pridėti čia ir pridėti ten. pusę laiko atsiranda tie patys priedai. pakankamai kartų, kad galėčiau įsiminti eilutes prieduose. tai juokinga!
Tai geras žaidimas! bet vienintelis dalykas, kurį turėtumėte padaryti, tai kai žaidžiate mini žaidimą, turite jį atsiminti, todėl pridėkite meniu, kad nereikėtų jo prisiminti. Ačiū!
Šis žaidimas yra toks šaunus ir gražus, nes mes galime išmokti pakartotinai naudoti drabužius ir daug daugiau, tačiau šis žaidimas nėra geresnis už stilingą merginą. Tame žaidime mes galime viską. Šiame žaidime kai kurie mėgstami
Žaidimas geras ir įdomus, bet jis pradėjo trikdyti ir tada neleido man nieko pasirinkti ar spausti. Jis užėmė tiek daug saugyklos vietos ir turėjo pakankamai daug priedų. Jei turite daug saugyklos, manau, būtų gerai. Apskritai žaidimas yra gana geras. Aš jį turėjau tik vieną dieną ir jis pradėjo trikdyti. Ištrinu, nes nieko nebegaliu padaryti dėl gedimo.
Man patiko žaidimas, bet jūs turėjote PIRKTI suknelę. prašau tobulėti veikloje (daugiau) ir būtų puiku, jei galėtumėte išeiti ir į lauką. Apskritai tai buvo geras, o ne puikus žaidimas.
Šis žaidimas bjaurus. 4 lygyje viskas buvo užrakinta ir man reikėjo sumokėti pinigus. Taip pat įkėlimas buvo per ilgas, o žaidimą reikėjo įkelti viskam. Šis žaidimas turėjo ir kitų nedidelių problemų. Nesisiųskite šio žaidimo.☹️😤
Man patinka tikras žaidimas, bet yra tiek daug užrakintų dalykų, kuriuos reikia nusipirkti, ir, mano nuomone, to per daug paprastam linksmam žaidimui.
Manau, kad tai GERAI, kad reikia mokėti už viską, net ir plaukus, o šiaip viskas gerai. Jei jį gausite, iškart jį įdiegtumėte, nebent gautumėte dešimt dolerių vaizdo žaidimams
tai tikrai puikus žaidimas, išskyrus visus skelbimus, kurie pasirodo maždaug kas 2 minutes, todėl prašau, ar galite sustabdyti kai kuriuos skelbimus. Ačiū x
DIY Fashion Star - Design Game RPG aspn
Man labai nepatiko, kad pagaliau įkeliama amžinai, prašau pataisyk tai, kad galėčiau žaisti plaes, bet aš dar nežaidžiau, nes esu užsiėmęs moduliavimu btw, bet bent jau vėl atsisiunčiau, gal jis pakeistas ir pataisytas😗 Taigi aš pamačiau, kad rodikliai yra 5 yra didesni nei 1, todėl aš ⬇️ Nes manau, kad tai nuostabu
Nuostabus žaidimas, labai kūrybingas, išskyrus tai, kad man 12 metų, aš neturiu savo kredito kortelės ir mano tėvai neleidžia man nieko pirkti žaidimuose. Daugelis žmonių turi tą pačią problemą, todėl pasiūlymas, ką daryti, jei uždirbsite, o ne naudosite tikrus pinigus, kad uždirbtumėte tam tikrą sumą, kad gautumėte užrakintus daiktus, nebent gausite priemoką? Lažinuosi, kad daug žmonių norėtų žaisti žaidimą ir žaisti toliau. O dėl reklamos, gal nepersistenkite ir darykite tai tik dėl tam tikrų dalykų?
Šis žaidimas yra labai gerai sukurtas žaidimas, labai smagu kurti drabužius ir įdėti juos į netikrą svetainę, tačiau jis atsikrato jūsų rūbų, kuriuos pasidarėte lėtai, ir jie pridedami iškart pradžioje ir kelis kartus po to, kai pasidarysite drabužius, bet yra puikus žaidimas
Šis žaidimas yra įdomus, jei esate berniukas, manau, kad jums jis nepatiks, BET ŠIS ŽAIDIMAS YRA TOKS LINKSMAS, AŠ ILGAI PASLEIDĖJAU ŠIAME SMAGIAM ŽAIDIMUI, bet yra vienas dalykas, dėl kurio priedai mane taip nuliūdina, kai pradedu kurti „Pasidaryk pats“ apranga visada yra papildyta bet man vis tiek patinka šis žaidimas, rekomenduoju žaisti, jei jūsų berniukas jums gali nepatikti :l
Man tai patinka, bet mano priežastis yra ta, kad kiti dalykai yra uždaryti ir už tai reikia mokėti... Manau, gali būti labai smagu, jei viskas atvira, tai tikrai gerai, bet tai tik mano nuomonė... ačiū
O DIEVE! Negaliu atsigauti nuo šio žaidimo. Mėgstu pati kurti ir stilizuoti. Ar galėtumėte visus daiktus padaryti nemokamai? Man tiesiog nepatinka, kad mano tėvai imtų pinigų už žaidimą. Tai nesąžininga kitų žmonių atžvilgiu, kurie negali mokėti už juokingą sumą. TEISINĖKITE VISIEMS. NE TURTINGIEJI!!!! Noriu, kad viskas būtų sąžininga ir viskas.
Sveiki, mano 5 metų dukra netyčia nusipirko, Google Play nėra galimybės atšaukti pirkinio. taip pat išsiunčiau el. laišką klientų aptarnavimo tarnybai. Pradėkite grąžinti lėšas, nes pirkinys buvo atsitiktinis. Dėkojame!
Super žaidimas, bet kai kurios suknelės ir dizainas užrakinti.
Mielas žaidimas, bet skelbimų buvo šiek tiek daug, tada bet kokios parinktys, kurių norėjau, kad būtų galima atrakinti skelbimus, man nepateiktų jokių skelbimų. Grafika buvo tikrai miela ir veikė gerai, ir aš džiaugiuosi, kad žaidimas buvo toks pat, kaip man rodoma jų reklama. Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei ne problema su reklama.