Post by marbecigigist on Feb 12, 2022 0:13:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok primogem ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Bu çok eğlenceli ve sevimli bir oyun mu? Çok sayıda ücretsiz oyun sağlar. Zor seviyeleri var, ama hangi oyunun yok. Sabırlı olabiliyorsanız para harcamanıza gerek yok. Seviye 500'ün üzerindeyim ve bir kuruş bile harcamadım. Basit bir şey istedikleri için olumsuz insanları görmezden gelin. Bu beyninizi zorlar ve istediğiniz de budur. Güncelleme var dedikleri için bir yıldız verdim ama güncellemeye gittiğimde güncelleme butonu yok ve oynat butonu var. Bunu 2 cihazda denedim.
Mevcut olmayan güncelleme talep ediyor, gerçekten sinir bozucu
Çok tatlılar ama para vermek zorunda bu yüzden 3 yıldız veriyorum ve tekrar dolduruyorum tekrar sıfırladım o yüzden lütfen düzeltin lütfen düzeltin pls düzeltin tekrar kedilerimi ve arkadaşlarımı kaybediyorum
Hiç birşey çalışmıyor. Bunu nasıl oynarım. Uyumlu renkler ya da ne???🤡
Bu çok şirin bir oyun. zevk aldım. Bir süredir oynamıyorum ama eskisi gibi hissediyorum. Hikaye beni oynamaya devam ediyor.
merhaba yavru kedi maç takımı. Oyunu facebook gibi bir platforma kaydetmenin dışında oyun oynamak için kaydetme özelliği gelse çok güzel olur. Bu konuyla ilgilenirseniz çok sevinirim. Çünkü uygulamayı sildikten sonra ilerlemenin silinmesi can sıkıcıdır.
Bunu 2 saat önce indirdim. Seviye boyunca kesilmiyorsa, seviyeyi kazandıktan sonra puan toplarken kesiliyor. Seviyenin çoğunluğu, kesmeden geçmek için 3 deneme yaptı. Lenovo tableti. Üzgünüm, ilk seferde net değildim, oyun ortasındayken oyun kapanıyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. Ayrıca, kazandıktan sonra ödülleri toplarken de kapanıyor. Yeniden başladığımda, seviyeyi tekrar oynamam gerekiyor.
Bu oyun çok çok çok çok güzel ve bağımlılık yapar!! O sevimli kedicikleri seviyorum. Ve olayları seviyorum. Ama tek sorun. O yüzden maç oyunları çok zor. Onu yenemem. Seviyelerin nasıl geçileceğini söyleyen bir rehberleri var, ancak sadece bazı seviyeler için gösteriliyor. Bu zor seviyeleri tamamlamak çok günlerimi alıyor!
Ben bu oyunu oynaması bayıldım zaten teslime bayılırım bu oyuncak kedili olduğu için daha çok tavsiye ederim
Bu sevimli ve eğlenceli! Oyun sıfırlandığından beri 2 yıldızı kaldırmak zorunda kaldım ve baştan başlamam gerekiyor. Hala Facebook üzerinden bağlıydım.
Kitten Match புதிர் sify
Kesinlikle bu oyunun bağımlısı! Topladığınız tüm farklı kedileri sevin ve seviyeler o kadar zor değil ki artık eğlenceli değil
Oyun ama indirmesi uzun vadede bir oyun boyutunda önermem güzel çünkü gerçekten çok güzel bb🙋👍önerilim tavsiye ederim ben ve çok iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok iyi bir oyun
Oyun de türkçe dil yok ve konuşmaları atlayamıyosun güzel geliştirilse daha güzel olur
çok güzel bir oyun kedicikler çok tatlı
SEVİYE 38!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İlk başta harika bir oyundu, ama eğlenceliydi ve biraz para harcadım, biraz para aldım. Ama ilerledikçe gerçek bir para tuzağına dönüşür! Seviyeler sakız, kurabiye, jöle gibi eğlenceli olan yeni şeyler getiriyor ama bu daha zor eşyalara izin vermek için size daha fazla hareket vermiyorlar, daha fazla para pompalamanızı istiyorlar!... Üzgünüm ama hayır. Oynanacak çok daha az paraya aç uygulama var, tavsiyem bir süre oyna, sonra kaldır ve paranı boşa harcama!
Hep birlikte, şimdiye kadarki en iyi 3'lü eşleştirme oyunu olduğunu söyleyebilirim. Ancak, bu oyunun sizi hayal kırıklığına uğratma potansiyeli yüksek. Oyun yüklenirken çok fazla çökme oluyor. 1642. seviyedeyim ve seviyeler o kadar zorlaşıyor ki, geçmesi genellikle birkaç gün sürüyor ve/veya bir ton güçlendirici. Ayrıca, güçlendiriciler etkinleştirildiğinde, oyun size kasıtlı olarak berbat kombinasyonlar veriyormuş gibi görünür, bu nedenle güçlendiriciler oluşturmanıza veya kullanmamanıza ve geçmek için güçlendirici paketleri satın almanıza gerek kalmaz. Ayrıca ödüller konusunda çok cimri.
ÇOK GÜZEL! KEDİLER ÇOOOOOK TATLIŞ!😍😍😍 DÖRT YILDIZ VERMEMİM SEBEBİ HER OYUNDA OLAN PARA MESELESİ. KEŞKE OYUN PARASI VERSEYDİK BAZI GERÇEK PARALI ŞEYLER YERİNE. AMA YİNEDE ÇOK GÜZEL! Güle güle!😘 (RANDOM🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱=😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍) 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍)
StrikeFortressBox Jangovar pef
Güzel oyun ve sevimli kedicikler.
Şirin oyun. Kedi hikayesi ile standart maç 3
incir eder 👎👎👎👎
Sevmediğim ve neredeyse beni bırakan tek şey, telefonum pes edip değiştirmek zorunda kaldığımda tüm tarih ve uygulamaları aktardım, her şeye ilk günden başlamak zorunda kaldım. Her şeyin göz açıp kapayıncaya kadar geçmesi için bu oyunda iki yıl çalıştım. Bir oturum açmanız ve işleminizi buraya kaydetmeniz gerekir. Çocuklarım olmasaydı, işi bırakırdım.
Kitten Match Rompicapi ktbx
Çocukların seveceği bir oyun. Ama onlar için gülünç derecede zor!! NİYE??
Oyun çok güzel ben o yüzden 5puan sana çok teşekkür ederim
Kitten Match புதிர் lfhj
Kitten Match புதிர் lfhj
Bu oyunu çok seviyorum çok kolay ve kendi tasarımınızı yaratabilirsiniz
Harika sahneler, sevimli kedi yavruları ama son güncellemeden sonra (Kedi maması fabrika seviyesi 2500) Eğlenceli değil! Bir seviyeyi geçmek için jetonların ve güç artışlarının hızla bitmesi, bu yüzden seviyeyi geçmek istiyorsan onları satın alman gerekir (ucuz değil). Geliştiriciler covid çıldırmış gibi!!! Kötüydü, eskiden eğlenceliydi.
Çok şirin ve eğer bulmacaları seviyorsanız meşgul olmanın harika bir yolu
😍😘🤩😎🤑😷💩❤️🧡💛💘🖕💏
Oyun cok guzel ama bonus levelde zor geciyorum
Buna 4-5 yıldız verirdim ama Facebook hesabı olmadan ablamla arkadaş olamam&hem benim hem de ablamın hesabı yok, ayrıca yakındaki kişiden izin alarak yakındaki kişileri eklemek için bir sistem eklemeniz yeterli.Cihaz aramaları gibi arayan yakındaki cihazlar için ve her iki oyuncu da birbirlerini arkadaş olarak kabul etmek zorundalar.Gerçekten sadece kız kardeşimle2arkadaşlık istiyorum, ama onu oldukça rahatsız edici miktarda imkansız gibi şansla bulmam gerekiyor.Kız kardeşim bana bunu2oynattı.Bu bir normal iyi oyun.
Çok daha eğlenceli. Ama biz Charlotte'un kıyafetleriyiz, o çok sevimli ama güzel kıyafetlere ihtiyacı var.
Kitten Match Rompicapi ktbx
Tek ile "M-Ü-K-E-M-M-E-L" ben tam bir kedi delisiyim bu benim için çoooook kelime güzel yükleyinn ama türkçe dil dönüştürün ÇOOK daha güzel olur
Oyun çok güzel olmuş ama neden Türkçe dil yok 😪😪😪 cevaplarsanız sevinirim
Çok ama cok begendim donuyo girilmiyo diyenlerin teknikte sorun var . Ayrıca bolümler o kadar da zor deģil . Zaten o boyut ipucuyla birinci bile yapabiliyo abartmayın. Bunu yapanın eline emegine sağlık
Bu harika oyunda yavru kediler çok sevimli. Hikayeyi seviyorum, çatışma ve karakterler mükemmel. Bulmacalar ilk başta kolayken ilerledikçe zorlaşıyor ki bu çok anlaşılır. Hiçbir reklam dahil değildir ve her gün giriş yaparsanız güçlendirmeleri elde etmek kolaydır. Ancak, umarım can almak için soğuma süresini kısaltırlar.